Μόνο μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση μπορεί κανείς να εξελιχθεί και ο Δημήτρης Χρονόπουλος είναι ο master στη ζαχαροπλαστική. Ενημερωθείτε για τα workshops που πρόκειται να πραγματοποιηθούν και μάθετε όλες τις τεχνικές αυτές που θα μπορέσουν να σας αναβαθμίσουν επαγγελματικά.

Με πολλές συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδος στο βιογραφικό μας, μπορούμε να προσφέρουμε τις συμβουλευτικές  μας υπηρεσίες σε πολλαπλά επίπεδα. Σχεδιασμός χώρου ζαχαροπλαστικής και φροντίδα για την άρτια λειτουργία του, δημιουργία  Tailor made μενού, εύρεση προσωπικού, εκπαίδευση προσωπικού. 

Τα γλυκά είναι πάντα το πιο γλυκό και απαραίτητο κομμάτι μια εκδήλωσης και εμείς μπορούμε να σας δημιουργήσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο για τις ιδιαίτερες στιγμές σας, είτε αυτές είναι γάμος, βάφτιση, parties, επαγγελματικές εκδηλώσεις. 

Αν θέλετε κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο για τις προσωπικές σας συναντήσεις, τότε θα πρέπει να δείτε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ώστε κάθε δείπνο σας να κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τροπο.

Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες marketing & digital marketing που αφορούν το γλυκό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας.

Logo Black.png

contact

©2018 by Dimitris Chronopouos. Proudly created with Fashion Marketers