contact

©2018 by Dimitris Chronopouos. Proudly created with Fashion Marketers

Πολιτική Απορρήτου

Η «Sweety Consulting Δ.ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε» είναι η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας dchronopoulos.com.

Η παρούσα επισήμανση απορρήτου επεξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ή όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Είναι πολυεπίπεδη, για να μπορείτε να βρείτε εύκολα το λόγο για τον οποίο επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες και τι κάνουμε με αυτές. Συνεπώς, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου.

1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας - Στοιχεία επικοινωνίας

Η εταιρεία μας «Sweety Consulting Δ.ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε», με ΑΦΜ: 800452018, που εδρεύει στην οδό ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 16 – ΓΑΛΑΤΣΙ 111 46, και εκπροσωπείται νόμιμα, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από  εσάς.

Για γενικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail dimchron@gmail.com, στο τηλέφωνο 6972221017 ή αποστέλλοντας ταχυδρομική επιστολή στην παραπάνω διεύθυνση.

2. Πoύ αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει 

Tα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

3. Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Μόνο οι αρμόδιοι για κάθε επιμέρους τμήμα της εταιρείας μας έχουν πρόσβαση κατά περίπτωση στα προσωπικά σας δεδομένα. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται κάθε φορά και οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους, μη σχετικούς σκοπούς.

Για ορισμένες επεξεργασίες συνεργαζόμαστε με τρίτες εταιρείες, προς τις οποίες διαβιβάζουμε κάποια από τα δεδομένα σας ή οι ίδιες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Αυτό γίνεται μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Θα βρείτε ποιοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα κατά περίπτωση και για ορισμένες επεξεργασίες, όπως αυτές αναλύονται κατωτέρω.

4. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Στην εταιρεία μας μαθαίνουμε για εσάς, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε μέσω των δραστηριοτήτων που διοργανώνουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες σας, καθώς μας επιτρέπει να δημιουργούμε και να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τα δεδομένα είναι διάφοροι:

Στις περισσότερες περιπτώσεις μας παρέχετε απ’ ευθείας τα δεδομένα μέσω των διαφόρων εντύπων που μας στέλνετε ή λαμβάνουμε (κυρίως μέσω της ιστοσελίδας μας).

Για παράδειγμα:

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας

  • Όταν έρχεστε σε επαφή μαζί μας

  • Όταν συμμετέχετε σε διαγωνισμούς

Σε άλλες περιπτώσεις, συλλέγουμε εμείς τις πληροφορίες (παραδείγματος χάρη όταν χρησιμοποιούμε cookies για να διευκολύνουμε την πλοήγησή σας και να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας).

Παρακάτω να βρείτε αναλυτικά τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επεξεργασία των δεδομένων σας, τους σκοπούς και την περιγραφή τους.

Θυμηθείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα που μας παράσχετε είναι αληθινά και ακριβή. Σε διαφορετική περίπτωση, ο χρήστης θα είναι υπεύθυνος για την ανακρίβεια ή το αναληθές των εν λόγω δεδομένων καθώς επίσης και για τις ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις σχέσεις με τον εν λόγω χρήστη για τους ανωτέρω λόγους.

Α. Πλοήγηση στην Ιστοσελίδα

Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού που χρησιμοποιείτε στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας  και χωρίς δική σας ενέργεια τα εξής:

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα σύνδεσης με την ιστοσελίδα μας, 

  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,

  • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,

  • η ιστοσελίδα από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),

  • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) και

  • εφόσον έχετε συναινέσει στον λεγόμενο γεωεντοπισμός του φυλλομετρητή σας ή στο λειτουργικό σύστημά σας ή σε άλλες ρυθμίσεις του τερματικού σας, καταγράφονται και αυτές οι λειτουργίες.

Όλα τα ανωτέρω αποθηκεύονται προσωρινά σε ένα αρχείο καταγραφής (log file).

Σκοπός και Νόμιμη Βάση Επεξεργασίας

Ο σκοπός όλων των ανωτέρω είναι η εγγύηση ορθής δημιουργίας σύνδεσης, η εγγύηση άνετης χρήσης της ιστοσελίδας μας και η αξιολόγηση της ασφάλειας και της σταθερότητας του συστήματος.

Η νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. στ’ του ΓΚΠΔ , το οποίο μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα, όταν αυτό είναι απαραίτητο για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων μας.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε

Τα δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά για την διεκπεραίωση της συνεδρίας και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Β. Δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων είναι η παροχή σε εσάς εξατομικευμένων υπηρεσιών και η διαχείριση του λογαριασμού σας.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. α’ του ΓΚΠΔ.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Για την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να μας παράσχετε στοιχεία επικοινωνίας, δηλαδή το ονοματεπώνυμό σας.

Κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας ως χρήστης αποστέλλονται σε μας αυτόματα η IP σας και η τελευταία φορά που συνδεθήκατε.

Επίσης, θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα τα οποία συνδέονται με τα cookies:

Ιστορικό πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας

Γιατί χρειαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές

Χρειαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες για να σας προσφέρουμε πιο εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

Εφόσον επιθυμείτε να σας αποστέλλουμε και ενημερωτικά δελτία (newsletters), θα σας προτείνουμε νέες συνταγές, καθώς και ανακοινώσεις σχετικά με την εταιρεία μας, και διαγωνισμούς.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα διατηρείτε τον λογαριασμό σας ή έως πέντε χρόνια, οπότε θα ζητήσουμε ξανά τη συγκατάθεσή σας. Έχετε το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας, οπότε και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, εκτός εάν επιβάλλεται η διατήρησή τους για άλλο λόγο.

Ε. Συμμετοχή σε Σεμινάρια

Η εταιρεία μας ενεργεί ως εκτελούσα την επεξεργασία όλων των δεδομένων που παρέχονται σε αυτήν από την εταιρεία «Sweety Consulting Δ.ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε» για τη διεξαγωγή σεμιναρίων.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργαζόμαστε για την εκπλήρωση της σύμβασης παροχής σεμιναρίων είναι τα ακόλουθα:

  • Ονοματεπώνυμο

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας

Χρειαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες για να διευκολύνουμε την παρουσία σας στο σεμινάριο, καθώς επίσης και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη διεξαγωγή του.

Τις πληροφορίες αυτές διατηρούμε μόνο για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων και τις διαγράφουμε αμέσως μετά τη λήξη τους.

Ζ. Εγγραφή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μας  (e-newsletter)

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός της συλλογής δεδομένων είναι να σας παρέχουμε τη σχετική υπηρεσία, προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με νέες συνταγές, διαγωνισμούς, καθώς και γενικότερα νέα της εταιρείας μας. Με τα στοιχεία που συλλέγουμε δημιουργούμε προφίλ χρήσης που ταξινομούνται κατά πρόσωπο ή/και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου η διαφημιστική προσφορά, ειδικότερα με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου, να προσαρμοστεί καλύτερα στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. α του ΓΚΠΔ.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Το ονοματεπώνυμό σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η. Επεξεργασία δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς

Google Αnalytics

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα dchronopoulos.com χρησιμοποιούμε υπηρεσία τρίτου, την Google Analytics, για να συλλέξει αρχεία καταγραφής (log files) και λεπτομέρειες σχετικά με την περιήγησή σας στη σελίδα μας.

Τα στοιχεία αυτά που αποστέλλονται είναι:

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα, 

  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,

  • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,

  • η ιστοσελίδα/ εφαρμογή, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),

  • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας  και αποθηκεύονται σε ένα αρχείο καταγραφής (log file).

  • το λειτουργικό σύστημα της φορητής συσκευής σας, εάν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μέσω φορητής συσκευής

  • το είδος της φορητής συσκευής και τις ρυθμίσεις της

  • τους σειριακούς αριθμούς που αντιστοιχούν στη συσκευή σας και στα μέρη αυτής

  • τον ανακατευθύνοντα ιστότοπο (ο δικτυακός τόπος που σας οδήγησε στο δικό μας)

  • ενέργειες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, όπως ενότητες που επισκέπτεσθε σε αυτή

Η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να συλλέγει πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία της φορητής συσκευής σας με χρήση γεωγραφικού εντοπισμού και τεχνολογιών όπως το GPS (παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού), το Wi-Fi (ασύρματο τοπικό δίκτυο), το Bluetooth ή η εγγύτητα σε τοποθεσία κυψέλης (cell tower proximity). H πλειονότητα των φορητών συσκευών και των φυλλομετρητών (browser), σας παρέχει τη δυνατότητα να ανακαλέσετε την άδεια που μας παραχωρήσατε για τη συλλογή των εν λόγω πληροφοριών, με χρήση των ρυθμίσεων της συσκευής ή του φυλλομετρητή σας. Εάν έχετε ερωτήσεις για τον τρόπο που μπορείτε εμποδίσετε τη συλλογή πληροφοριών για την ακριβή σας θέση, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο τεχνικής υποστήριξης της φορητής συσκευής σας, τον κατασκευαστή της συσκευής σας ή τον πάροχο λογισμικού σας ή του φυλλομετρητή (browser). Όλες οι ανωτέρω πληροφορίες επεξεργάζονται κατά τρόπο που δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση (είναι ανωνυμοποιημένες).

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για χρονικό διάστημα 50 μηνών  για λόγους μάρκετινγκ και στατιστικής και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Cookies

Μπορείτε να εμποδίσετε την εγκατάσταση των cookies που καταγράφουν τις παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας μέσω της αντίστοιχης ρύθμισης του προγράμματος φυλλομετρητή σας. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή μπορεί να μην είναι δυνατή η χρήση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας.

Επίσης, μπορείτε να εμποδίσετε την ανάλυση των δεδομένων που δημιουργούνται από τα cookie και αφορούν τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ΙP) καθώς και την επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων από την Google αν φορτώσετε και εγκαταστήσετε τη συγκεκριμένη επέκταση φυλλομετρητή.

Δημιουργείται έτσι ένα opt out cookie, το οποίο εμποδίζει τη μελλοντική ανάλυση των δεδομένων σας κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα αυτή. Το opt out cookie ισχύει μόνο στον φυλλομετρητή αυτόν και μόνο για την ιστοσελίδα μας και αποθηκεύεται μόνο στη συσκευή σας. Αν διαγράψετε τα cookies από τον φυλλομετρητή αυτόν, πρέπει να αποθηκεύσετε εκ νέου το Opt out cookie. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων σε σχέση με τα Google Analytics μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της Google εδώ

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων είναι η ανάλυση της συμπεριφοράς χρήσης στο πλαίσιο της διαδικτυακής μας παρουσίας, καθώς και στα ενημερωτικά δελτία που σας αποστέλλουμε. Η αξιολόγηση της συμπεριφοράς χρήσης περιλαμβάνει ειδικότερα τους τομείς της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε και ποιους συνδέσμους ενεργοποιείτε εκεί.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το έννομο συμφέρον μας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. στ του ΓΚΠΔ. Εφόσον έχετε παράσχει τη σχετική σας συγκατάθεση (πχ για τη λήψη ενημερωτικών ηλεκτρονικών δελτίων) ως νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ.  1 περ. α ΓΚΠΔ. Η επεξεργασία των δεδομένων των υφιστάμενων πελατών για διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας μας εκλαμβάνεται ως έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.

Tι πληροφορίες συλλέγουμε 

Κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας αποστέλλονται σε εμάς αυτόματα η διαδικτυακή σας διεύθυνση και η τελευταία φορά που συνδεθήκατε.

Γιατί χρειαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές

Με τα στοιχεία που συλλέγουμε δημιουργούμε εξατομικευμένα προφίλ χρήσης που ταξινομούνται κατά πρόσωπο ή/και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου η διαφημιστική προσφορά της εταιρείας μας με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου ή και διαφημιστικών μηνυμάτων στην ιστοσελίδα να προσαρμοστεί καλύτερα στα προσωπικά ενδιαφέροντά σας και να βελτιωθούν οι διαδικτυακές προσφορές μας.

Δικαίωμα εναντίωσης

Μπορείτε να προβάλετε το δικαίωμα εναντίωσης κατά της επεξεργασίας δεδομένων για τους αναφερθέντες σκοπούς ανά πάσα στιγμή και χωρίς κανένα κόστος και με ισχύ για το μέλλον, επικοινωνώντας μαζί μας.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες.

Τα δεδομένα σας διαγράφονται από τους αντίστοιχους διανομείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σε επιμέρους διαφημιστικά μέσα ή προβάλετε εναντίωση σε ορισμένα διαφημιστικά μέσα. Επίσης, αν προβάλετε δικαίωμα εναντίωσης η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας σας θα αποκλειστεί από μεταγενέστερη επεξεργασία δεδομένων διαφήμισης, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Θ. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χρησιμοποιούμε plugins από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνουμε την ιστοσελίδα μας πιο προσωπική. Επίσης, μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook.

Σε κάθε σελίδα μας που περιέχει μια τέτοια προσθήκη, το πρόγραμμα περιήγησης θα συνδεθεί με το Facebook και περιεχόμενο θα φορτωθεί από αυτές τις σελίδες. Η επίσκεψή σας στις σελίδες μας μπορεί να παρακολουθείται από τα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε ενεργά τα μέσα αυτά. Όταν η πρόσβασή σας  στην ιστοσελίδα μας γίνεται από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ιστοσελίδα μας αποθηκεύει αυτόματα το email σας (όπως το έχετε αναγράψει στη σύνδεσή σας στο Facebook). Ακολούθως, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας με τον ίδιο τρόπο που μπορούν οι χρήστες αυτής.

Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης δικές της σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, instagram).

Θυμηθείτε, ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο αποστέλλεται στην ιστοσελίδα μας μέσω των κοινωνικών δικτύων ή στις σελίδες κοινωνικών δικτύων της εταιρείας μας, μπορεί να προβάλλεται δημόσια, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί, όταν παρέχετε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα.


Στις ιστοσελίδες τους, τα κατά περίπτωση μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πεδίο εφαρμογής, τη φύση, τον σκοπό και την επεξεργασία των δεδομένων σας. 

Ι. Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες

Μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας συνδέσμους προς και από ιστοσελίδες συνεργατών μας, διαφημιστών και άλλων τρίτων μερών, που δεν καλύπτονται από την παρούσα επισήμανση απορρήτου. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε πρώτα την πολιτική – επισήμανση απορρήτου προσωπικών δεδομένων στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, πριν εισάγετε οιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτές.

7. Δικαίωμα καταγγελίας στην εποπτική Αρχή

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια εποπτική αρχή στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr, τηλ. 2106475600),

8. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Επισήμανσης Απορρήτου;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Επισήμανση Απορρήτου ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε σχετικά σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας μας. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dimchron@gmail.com

 

Logo Black.png